KOSTEUS-, HOME- JA TEOLLINEN MINERAALIVILLA -KOHTEEN PUHDISTUS JA SIIVOUS (KOHOTE SIIVOUS)

Kenelle: Kaikille kosteus- ja homekohteen siivouksen kanssa tekemisissä oleville omistajille, päälliköille, valvojille, työnjohtajille, siivoustyön suorittajille ja yksityishenkilöille.

Kesto: Kolme kurssipäivää päivittäin 9:00 – 16:00.

Sisältö:

  1. Päivä: Käsitteet, terveysasiat, lainsäädäntö, tilaajan ohjeistus
  2. Päivä: Tutkimusraportit, kohdekäynti ja selvitys vahinkojen laajuudesta, puhdistuksen suunnittelu ja aikataulutus, mikrobi- ja/tai villapölypuhdistus, seuranta ja laadunvalvonta
  3. Päivä: Koneet, laitteet, tilojen suojaukset, henkilökohtainen suojautuminen, työturvallisuus, (mahdollinen) laboratoriovierailu, näyttökoe

Hinta: 995 € + alv laskulla 7 pv netto ensimmäisestä kurssipäivästä. Käteismaksut 1200€ sis. alv suoritetaan kurssin aikana. Hinnat pitävät sisällään lounaat, kahvit sekä satoja sivuja kurssimateriaalia sähköisessä muodossa.

Velvoittavuus: Asumisterveysasetuksen (2015) mukaan rakennuksen omistaja vastaa rakennuksen terveellisyydestä ja turvallisuudesta, korjaustoimenpiteiden oikeellisuudesta ja vaurioiden ennaltaehkäisystä. Kurssilla opiskellaan siivousprosessin pääpiirteet. Jos kohde on todettu kosteus-ja homevaurioituneeksi tai sieltä löytyy teollisia mineraalivillakuituja, kiinteistön omistajalla on velvoite ryhtyä tarvittaviin siivoustoimenpiteisiin. Laiminlyönnit saattavat johtaa kiinteistön käyttökieltoon aluehallintoviraston tai terveystarkastajan toimesta.

Yhteystiedot: info@sutuas.fi
Petri Korhonen 050 581 2193
Mikko Savolainen 040 573 0923

Koulutukset

Koulutus Alkamispäivä Paikkakunta Kuljettajan ammattipätevyysmerkintä
Kosteus-, home- ja teollinen mineraalivilla -kohteen puhdistus ja siivous (KOHOTE SIIVOUS)
Ilmoittautuminen ja lisätiedot »
tulossa Helsinki