Kenelle

Vesityökorttikoulutus on tarkoitettu henkilölle, jotka työskentelevät veden käsittelyyn ja vesijohtoverkostoon liittyvissä tehtävissä, esim. maarakentaja, vesilaitoksen työntekijä, LVI-asentaja tai kiinteistönhoitaja.  Toiminnanharjoittajan on pidettävä kirjaa laitoksessa työskentelevien osaamisesta ja esitettävä nämä tiedot pyydettäessä kunnan terveydensuojeluviranomaiselle. Talousvesihygieeninen osaaminen pitää osoittaa suorittamalla Valviran  ylläpitämä talousvesihygieeninen osaamistesti, jonka hyväksytysti  suorittaneille Valvira myöntää vesityökortin.  Kortti on voimassa viisi  vuotta testauspäivästä.

Vesityökortti
Vesityökortti

Lisätiedot koulutuksesta

Kaikilla, jotka tekevät em. talousvettä toimittavassa laitoksessa  talousveden laatuun vaikuttavia toimenpiteitä, pitää olla  vesityökortti, riippumatta siitä ovatko he laitoksen omia  työntekijöitä vai ostetaanko palvelu laitoksen ulkopuolelta.  Vesityökoulutus perehdyttää: veden mikrobiologiaan, vesikemiaan, veden puhdistustekniikkaan, käytöntarkkailuun, talousveden laatuun liittyvään lainsäädäntöön ja henkilökohtaiseen hygieniaan.

VESILAITOS- ja VESIJOHTOVERKOSTOT

Talousvesihygieenisessä osaamistestissä voi suorittaa sekä vesilaitos- että vesijohtoverkostot – testit ja molemmat kortit voi suorittaa meillä samana kurssi- tai tenttipäivänä.  Laskutamme toisesta kortista vain +25€ +alv (sis. Valviran korttimaksun ja tentti- ja käsittelykulut).

TESTITILAISUUS

Vesityökortti on myös mahdollista suorittaa osallistumalla ainoastaan  testitilaisuuteen. Testiin valmistautuminen tapahtuu silloin perehtymällä erilliseen opiskelumateriaaliin.  Vesihygieniatesti voidaan suorittaa suomen tai ruotsin kielellä. Testitilaisuudet pidetään kurssipäivisin klo 15.00 alkaen. Ilmoita jos osallistut pelkkään testiin. Tentin voi suorittaa suomeksi tai ruotsiksi.

Kurssi soveltuu kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutuspäiväksi (7h).

Järjestämme kursseja tilauksesta yli 6 hengen ryhmille – kurssi on saatavana suomeksi tai ruotsiksi. Jätä tarjouspyyntö!

Yhteystiedot

Yhteydenottolomake
info@sutuas.fi
Petri Korhonen +358 050 581 2193

Valitettavasti järjestettäviä koulutuksia ei löytynyt, jätä tarjouspyyntö