Haluamme olla kumppanisi, kun etsit työntekijää!

Työntekijämme ovat muun muassa rakennus- ja palvelualan sekä metalliteollisuuden osaajia.

Rekrytointiratkaisut ja henkilöstövuokraus

Tarjoamme yksilöllisesti juuri sinulle sopivimman rekrytointiratkaisun. Voimme hoitaa puolestasi koko rekrytointiprosessin tai sen osa-alueita. Uuden työntekijän palkkaamiseen liittyy aina riski. Henkilöstövuokraus on joustava tapa hankkia työvoimaa.

Asiantuntijamme palvelevat sinua,

kun tarvitset lisää työvoimaa

Olemme rekrytointiratkaisuja ja henkilöstövuokrausta tarjoava asiantuntijaorganisaatio. Asiantuntemus, henkilökohtainen palvelu sekä pitkäaikainen kumppanuus ovat toimintamme kulmakiviä. Pätevä ja motivoitunut työvoima on yrityksen tärkeä voimavara. Me varmistamme, että kauttamme tulevalla työntekijällä on tarvittava osaaminen ja voimassa olevat turvallisuuskortit.

Työllistämiseen liittyvä byrokratia

Hoidamme puolestasi myös työllistämiseen liittyvän byrokratian. Asiantuntijamme palvelevat sinua myös silloin, kun tarvitset työkokeilijaa, palkkatukityöllistettyä tai oppisopimuskoulutuksen räätälöintiä. Hoidamme puolestasi kaikki näihin liittyvän byrokratian ja sopimusten tekemisen.

Koulutamme työntekijöitämme yrityksenne tarpeiden mukaisesti.

Toimimme yhteistyössä koulutuspalveluja tuottavan Suomen Turvallisuusasiantuntijat Oy:n kanssa. Tarvittaessa suunnittelemme kanssanne perehdytyskurssit, jotta työntekijämme sopeutuvat sujuvammin uuteen työympäristöön ja -kulttuuriin.
Ota yhteyttä! Voit myös jättää yhteydenottopyynnön, asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Jätä tarjouspyyntö henkilöstövuokrauksesta